Utdrag fra noen samtaler
Under her kan du lese små utdrag fra samtaler jeg har hatt
med Dyr i perioden 2007 til 2015
Jeg var de første årene en læringsprisess og mange av de første samtalen jeg tok var som Elev.
Jeg har forandret på navn og bevisst ikke skrevet samtalene slik at noen kjenner seg igjen ved første øyekast. 
Jeg er underlagt taushestloven
Ønsker du referanser før du bestiller samtale så bare ta kontakt:)
Pris er 800 kr for fjernkommunikasjon via bilder


2007-2013
    En hest fortalte meg at eieren, ei ung jente, hadde truet  med at hun skulle sende han på slakt hvis han ikke ble snillere på tur. Han bukka og ofte kunne han stikke av med rytter. 
Jenta syntes det var flaut å høre DET igjen,selv om hun innerst inne ikke mente det....Hun ble veldig overrasket over at hesten hennes kunne fortelle akkurat det ,da hun aldri sa det når andre mennesker var til stede,men hun lovte aldri å si det igjen.... 
Da jeg gikk inn på helse oppdaget jeg en skjevhet i bekkenet som var smertefull ved ridning. Hesten fortalte også at han hadde liten respekt for eier, han så på eier som en utrygg og dårlig leder.
Hesten ble behandlet for skjevheten og eier begynte å sette mere grenser, vise den mer tillit og respekt, noe som har gjort forholdet de mellom mye bedre!  Hesten er nå mye tryggere og mer stabil på tur. bukkinga og stikkinga er et tilkbakelagt kapittel og ordet slakt blir aldri nevnt mer🙂
Kommentar: Dyr fanger lett opp eiers tanker og følelser. Enkelte dyr er så knyttet til sine eiere at de kan få de samme helseplagene som eier (Speiling) 
Et godt råd er aldri å diskutere salg, slakt eller adferdsproblemer når hesten er til stede.

Desember 07
En hund fortalte at han var den lenge etterlengtende babyen i familien, og at han var høyt elsket og beundret. Eieren kunne fortelle at de ikke kunne få barn, og kjøpte hunden for å få noen å øse sin kjærlighet over...
Januar 08
En katt fortalte meg at hun "smilte" til eierene for å fortelle at hun skjønte hva de snakket om. Eieren ble veldig overrasket, og kunne bekrefte at katten faktisk smilte til de av og til. De snakket ofte om katten deres som kunne smile...
En hund som var død, fortalte meg hvordan den døde. Eieren hadde gått i flere år og grublet på hva den virkelige årsaken til dødsfallet var. Jeg "så" hunden ligge på et operasjonsbord og at han døde av sirkulasjonssvikt. Eieren ble veldig lettet, det var akkurat det som hadde skjedd!! Hun hadde hatt mistanke om at det var legetabbe, noe hunden kunne avkrefte. Eieren fikk endelig ro...

Februar 08
En katt som var veldig dårlig til å spise, kunne fortelle at matmor akkurat nå var dratt ut for å kjøpe "noen små  lilla poser" med kattemat som hun kom til å elske. Da eieren ringte meg, ble hun veldig overrasket. I handleposen (hun ringte på vei hjem fra butikken) hadde hun nettopp de små lilla posene med kattemat....
I en annen samtale med en katt fikk jeg informasjon om at eier kom til å føde en gutt ganske snart. videre ut i samtalen fikk jeg opp at guttebabyen var på vei akkurat NÅ! kl var da 12.45. Da jeg kontaktet eier ut på kvelden,fikk jeg ingen svar. Dagen etter ringte ei stolt bestemor,en guttebaby var født dagen i forveien ca kj 13.00, 3 uker for tidlig....
Mars 08
   
Ei dame, som var ei skikkelig hønemor ovenfor dyrene sine,ble overrasket da begge hestene hennes roste den deilige maten de fikk,begge hestene "viste" meg ei stor bøtte med masse godt oppi. Hun kunne fortelle at hun samlet litt rester hver dag, bl.a fruk,brød,grønnsaker,blandet det med vann,litt havre og hestene elsket det....I tillegg fikk jeg frem en eldre mann som ikke likte shetlandsponnyen hennes som av og til var ute på vandring ALENE!!!.. Han var skikkelig sint og jaget ponnyen av sted. Hun kunne da fortelle at den rømte av og til, og rett bort i veien bodde det en eldre mann som var skikkelig sint på shetlandsponnyen. Begge hestene hennes er her på Laluna-dyrehjem for avlasting av og til. De elsker å være her og er slett ikke lett å få de med hjem igjen på henger.De er alltid velkommen hit og leker å løper med de andre hestene våre.
April 08
En travertrener hadde lenge slitt med hesten sin,han steila og var ganske umulig blitt. Jeg "så" en skade i ryggen, og veterinæren kunne bekrefte det. Hesten er nå tatt ut av treningsprogrammet og blir behandlet.                                 En annen traver fortalte at hvis eieren fikk han til å føle seg mere trygg,så kom han til å vinne masse penger.Vi venter i spenning... 
Ei dame kontaktet meg igjen 1 mnd. etter samtalen jeg hadde hatt med hesten. Hun hadde hatt opp vetrinær, og den vonde tanna jeg "så" var behandlet. Dessverre var det fortsatt noe som plaget hesten. Da jeg på nytt "gikk inn" fikk jeg opp tristhet og at han var dårlig form,han hadde fortsatt smerte i kjeven og noe i fordøyelsen var i ubalanse. Hun fikk tatt en grundig sjekk, de fant en låsning i kjeven og at det var problemer med fordøyelse/galla.Han er fortsatt under behandling.

Mai 08
Ei voksen dame hadde kjøpt seg sin første unghest. Hun ville vite fremtiden for henne og hesten sin. Jeg fikk frem at hun hadde satt han bort på foravtale, men at hun kom til å få han hjem igjen ganske snart på grunn av en skade han kom til å få i foten. Jeg fikk også frem at han var blanding av bl.a islandshest i tillegg til mye annet miks :)
Jeg ble kontaktet igjen nylig og jo,hesten var henta. Han hadde blitt halt!! Mistanken om at det var litt islandshest var ytterligere styrket.
Juni 08

Den morsomste samtalen jeg har hatt var med en rotte i bur. Tenkte at ei rotte har vel det som rotter flest...
Det var ikke måte på hvor fantastisk denne rotta hadde det. Jeg fikk frem et enormt stort bur, overdådig luksus,rosa plysj,flere etasjer,mykt teppe på gulvet og veldig mye god mat, leker,utstyr og god stell og kjærlighet. En skikkelig dronning! i tillegg så jeg en annen rotte som hun bodde sammen med. De var ofte ute av buret og trivdes fantastisk godt. Veldig morsomt for eieren, da hun kunne bekrefte at rottene var hele livet hennes og de hadde kun det beste av ALT. Alt jeg fikk frem stemte på en prikk. Hun elsket sine rotter enda høyere (om det var mulig:)

August 08
Ble kontaktet av ei fortvilet dame fra Nordnorge, hun hadde en hund som som het Tassen som hun elsket over alt på jord. Dessverre hadde han en veldig sensibel mage og dermed levde på en kjedelig diett. Hun ville vite hvordan han opplevde sin situasjon mht. foret han fikk. Da jeg gikk inn i samtale med han var det ingen tvil om at hans hverdag besto i å klare å få tak i noe annet å spise.
Alt fra matsmuler som havnet under kjøkkengulvet, fuglefrø nedenfor fuglebrettet mm. Etter en lang og morsom samtale, denne hunden var virkelig morsom å kommunisere med, fortalte han villig om den blå bamsen sin, om far i huset som gikk alfor lange turer, om hvor herlig det var å ligge under dyna om natten, om hans helseplager mm. Det viktigste jeg fikk frem var ordet tørket lever! "jeg ønsker meg lever" kom stadig frem. Eier reiste da umiddelbart ut og fikk tak i det.
Hunden ble overlykkelig og det beste av alt, han tålte lever!! Ingen diare eller urolig mage.Hunden fikk oppgradert hverdager betraktelig og sitter tålmodig og venter på gobiten daglig! 
September

Detter er min egen historie om Hesten min Ari.
For litt over 1 år siden begynte jeg så smått å kikke etter den perfekte hesten for meg og min datter på 12 år. Han skulle være snill, stabil,kald i hodet, lydig, høflig, gode gangarter,god vilje og speed men viktig at  min datter kunne ri han alene på tur, alder ca 10 år, frisk, ingen unoter, svart ellet flekkete, fungere i flokk mm.
Store krav og de fleste ristet oppgitt på hodet.
Men jeg leita, ringte og kikka, Hvet ikke hvor mange hester jeg har hatt på prøve og vært å kikka på. Ingen som passet oss. Alltid fant vi noe som ikke fungerte.
I mai fikk jeg ved en tilfeldighet se et bilde av Ari. Da bare visste jeg... Der var hesten vår. Jeg tok kontakt med eier, men nei han var ikke til salgs!! Men var prisen høy nok, så kanskje. Jeg fikk ikke ha han på prøve osv. Bet. 100.000 og han er din var svaret. Jeg måtte bare innse at han var ikke riktig hest likevel.
Månedene gikk, flere hester kom og dro. Ingen drømmehest enda. Ari var stadig i tankene mine og jeg bare visste at han skulle komme en dag. Jeg venta.
Så, plutselig sto han for salg! prisen var nå akseptabel, men ingen prøvetid. Det var vanskelig. Jeg valgte da å kommunisere med han via bilde.
Fem dager etterpå var Ari hos meg. Usett, uprøvd og kun eiers forklaring om hvordan han var.
Jeg kjente Ari godt jeg🙂 
Nå har han vært her en mnd. og han har absolutt ALLE kriteriene jeg satte. Han skuffet meg så absolutt ikke, og han "fortalte" meg at han hadde venta lenge på oss.....Verdens herligste gutt!
Kommentar:
Hvem har ikke opplevd å skal kjøpe ett spesiellt dyr og så ende opp med noe helt annet. Dyr velger sine eiere,  stol på din intuisjon. La en dyretolk ha en samtale før kjøp, mye som kan komme frem som ikke selger forteller....Ari var ment for oss og han kom til slutt.
Det er veldig vanskelig å kommunisere med egne dyr, men det Ari fortalte meg før kjøpet lærte meg veldig mye om han som jeg tar med meg videre... 

November 08
Equieterapeuten Jorunn er stadig innom stallen for å behandle og sjekke hestene, både egne og de som står oppstallet her.
En dag kom hun for å se over ei varmblodshoppe.
Jeg hadde i forkant hatt kommunikasjon med Lady, som hoppa het. Jeg fikk et voldsomt "klem" over manken,smerter nedover beina, bekkenet føltes vridd ut. Mye vonter og ubehag. Da Jorunn var ferdig fortalte jeg hva jeg hadde fått, å joda det stemte det. Lady hadde et bekken som var rotert i tillegg til MYE annet, men over manken kunne hun ikke helt være enig i.
Dagene gikk og Lady fikk flere behandlinger. Så begynte det å skje noe. Mye av plagene hennes lå over manken/øverste del av rygg!! Det var bare så vanskelig å finne det ettersom det var så mye plager ander steder på kroppen og så mye spenninger og stivheter. Men nå ettersom bekkenet og div. låsninger var blitt behandlet SÅ fant hun det. Det blir nok ytterligere 2-3 behandlinger før hun blir erklært ridbar🙂 Jeg fikk opp det hesten følte var mest vont og det var over manken!!!
Jeg samarbeider med Jorunn og det er utrolig hva vi sammen klarer å finne. Noen smådetaljer som hun "overser" men jeg står på mitt, og som oftes, ved nøyerer gjennomgang finner hun låsninger ol.der jeg har sagt.
Tlf Jorunn 92052438
Desember 08

Er nødt til å ha med en solskinnshistorie som egentlig ikke har med dyrekommunikasjon å gjøre🙂
Januar 08 ble jeg kjent med ei hestedame. Ei trivelig dame som nettopp hadde flyttet i nærheten av oss. Hadde to hester i tillegg til to herlige jenter.
Mens vi satt å pratet over en kopp kaffe, fikk jeg opp en liten babygutt og tallene 2 og 8. Jeg tolket det dit henn at hun var gravid!!! Det ble et latterbrøl jeg sent kan glemme, da jeg forsiktig fortalte min visjon........
Æ GRAVID!! niks og aldri mer. DET kom aldri til å skje, singel som hun var og alt...
Ukene og måndene gikk.... Å tror det eller ei, den 8.12.08 kom det en liten guttebaby... Han kom definitivt ikke med storken.
Tallet 2 er enda et mysterium, men jeg tror det kommer en til.. om ei stund.
Det har jeg ikke turd å fortelle enda!

2009
 Dette er et lite utdrag av noen av de samtalene jeg har hatt de første årene. 
Kanskje er det ditt dyr som kan fortelle noe neste gang.
Det hender jeg formidler opplysninger som ikke eierne kjenner igjen der og da.
Dyrene har fortid og fremtid, og det hender jeg får den inn. ofte er det ei mening og svaret kan ligge i fremtiden, Eller jeg har fått inn eier, andre dyr eller mennesker  i familien. 
Er takknemlig for hvert et dyr jeg kan få kommunisere med og dermed kan hjelpe.

Dessverre er det mange som kaller seg dyretolk etter bare et helgekurs ol., så sjekk før du lar noen innvadere dyret ditt og deg. Be om referanser. Dyretolk er dessverre ingen beskyttet tittel.
                                                                                 
Tusen Takk til alle Dere som har tatt dere tid til å sjekke fortid til dyrene, når dere har spurt om den. Det har vært til stor hjelp for meg.
Takker også til Dere som i ettertid forsto hva dyret mente, og gir meg tilbakemelding.
En eksta takk til dere som har "turt" å stole på meg og har kontaktet behandlere som har funnet skaden jeg fikk opp,både tannproblemer og ryggproblemer og hormonellt.
Gleder meg på dyrenes vegne:)
 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Jenny | Svar 12.09.2012 20.13

Jeg kan Oxo snakke med dyr på samme måte!
Eg er bare 10 år
Eg tok en samtale med en villkatt.

Monica | Svar 17.01.2012 12.57

Hei! tar du oppdrag som dyretolk? :) er muligens intr.

mona 18.01.2012 18.31

Hei.
Bare titt på siden "ønsker du dyretolk":)

Leila | Svar 30.09.2011 19.51

Hei. Hvor mye tar du og hvordan opererer du det her med dyretolking? har STORT mysterium å løse ang stiv hest og tusen andre problemer på Rinami.

stine | Svar 19.01.2011 19.26

Hvor mye tar du for å "snakke" med hester over bilder som folk sender til deg?
Har hatt dyretolk på hesten min før, men vil gjerne se om hun trives nå også :)

Rina | Svar 03.01.2011 18.54

Du skrev en plass her at man også kan kommunisere med døde dyr, hvordan er det mulig ?

iren | Svar 01.01.2011 19.23

Jeg har fått meg en hest som jeg skal ha fram til sommern,men der himaya står er det en kjempe sur hest som biter og snur ræva til han blir alldri brukt .

Tommy | Svar 20.12.2010 02.19

Hei!
Utrolig rørende å lese samtalene med dyr du har hatt, er veldig åpen for dette, har også lyst til å prøve å gå denne veien:)
Lykke til videre:)

Elisabeth | Svar 10.03.2010 23.04

Heia. Spennende arbeid du driver. healer litt selv, men bare på mennesker til nå. Har ei Havanais tispe og skulle gjerne hatt en hund til. PP er interessante.

mona | Svar 05.02.2010 12.30

Hei. Pris er 500,- og ønsker du tilsendt på mail etter vi har gått gjennom den så er det 600,- Send da info, bilde til la-luna@live.no

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.10 | 22:35

Hei,jeg har det samme problemet og jeg tror man bare må
håpe.😊

...
24.10 | 22:33

Hei jeg er en jente på 10 år og jeg har spurt mamma og pappa om jeg kan få/kjøpe en fjording,men de sier nei...😞Hva kan jeg gjøre for å få en?🐴

...
03.08 | 10:16

Hei! we live in Bergen and we would like to have a Chihuahuaha with all health attest , etc. Can you help me?

...
25.07 | 09:11

Hei
Jeg heter Reidun Madsen og ønsker få meg et nytt familiemedlem.
De eldste barna er begynt å flytte ut, å det er bare 2 barn igjen i huset.

...
Du liker denne siden